Ημερίδα με θέμα: “Ακούγοντας, συνομιλώντας, συνυπάρχοντας: Η αισθητική της πολυφωνίας στις ανθρώπινες σχέσεις”

Tο “Δίκτυο Διαλογικών Πρακτικών και Ψυχικής Υγείας” σε συνεργασία το Πρόγραμμα «Αλυπίας Τέχνη – Εκπαίδευση στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία» του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνουν Ημερίδα, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023, με τίτλο:

«Ακούγοντας, συνομιλώντας, συνυπάρχοντας: Η αισθητική της πολυφωνίας στις ανθρώπινες σχέσεις»

Τα πεδία της θεραπείας, της εκπαίδευσης και της κοινότητας είναι παραδοσιακά διακριτοί χώροι, που σπάνια αναπτύσσουν διάλογο μεταξύ τους. Η πολυφωνία είναι μια ευρεία έννοια που αγγίζει όλους τους τομείς της προσωπικής και κοινωνικής ζωής και βρίσκει εφαρμογή σε όλους τους παραπάνω χώρους. Σκοπός της ημερίδας είναι να συνδέσουμε αυτά τα 3 πεδία, να συνομιλήσουμε, να βρούμε συγκλίσεις και να διερευνήσουμε πώς νοηματοδοτείται και αξιοποιείται η πολυφωνία σε καθένα από αυτά τα πεδία και ποιες αρχές την καθοδηγούν.

Χώρος Ημερίδας: Σχολή Δημόσιας Υγείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής,  Λεωφόρος Αλεξάνδρας 196, 115 21 Αθήνα, Μετρό: Αμπελόκηποι.

Συνδρομή: α) Επαγγελματίες: 20 ευρώ, β) Φοιτητές/ριες και εκπαιδευόμενοι/ες: 10 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες στέλνουν μήνυμα στο e-mail: dialogicalnetworkgr@gmail.com προκειμένου να λάβουν οδηγίες εγγραφής. Λόγω περιορισμένου χώρου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


 

Επισυναπτόμενα έγγραφα