Ημερίδα «Climate Era» – Δηλώστε συμμετοχή

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), η πρώτη περιβαλλοντική ΜKO εθνικής εμβέλειας συνεχώς ενεργή από το 1951, διοργανώνει την ημερίδα «Climate Era», στο πλαίσιο του κύκλου εκπαιδευτικών δράσεων «Προστασία της Φύσης Lab», την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 15.00-19.30, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη.

Σκοπός της ημερίδας, η οποία υλοποιείται με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, είναι να αναδείξει τον ρόλο της περιβαλλοντικής και ιδιαίτερα της κλιματικής εκπαίδευσης για τη νέα γενιά, την κοινωνία, τις επιχειρήσεις και την οικονομία.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν από την UNESCO η Sarah Margono, Senior Project Officer, Section of Education for Sustainable Development και από το Διεθνές Ίδρυμα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Foundation for Environmental Education – FEE), ο Pramod Kumar Sharma, Senior Education Director. Από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της METRON ANALYSIS, Στράτο Φαναρά, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα έρευνας που διενεργήθηκε για την ΕΕΠΦ, με θέμα «Τάσεις της κοινωνίας των πολιτών για την Κλιματική Κρίση στην Ελλάδα και τον Κόσμο».

Διακεκριμένοι προσκεκλημένοι από τον χώρο της εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης, της κοινωνίας των πολιτών, των επιχειρήσεων, της καινοτομίας, των ΜΜΕ, της επιστήμης και του τουρισμού, θα συζητήσουν σε τρία στρογγυλά τραπέζια, τις θεματικές: «Εκπαίδευση για την Αειφορία για τη Νέα Γενιά», «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και Κοινωνία» και «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και Επιχειρήσεις».

*Οι ομιλίες θα μεταδοθούν και μέσω live streaming από το κανάλι YouTube της ΕΕΠΦ:

https://eepf.us21.list-manage.com/track/click?u=5ebca3f4af4d6b40cf0578cda&id=2d6cbe7afd&e=f0aa0ddab5

Η συμμετοχή για όλους είναι δωρεάν.

Δηλώστε συμμετοχή:

https://eepf.us21.list-manage.com/track/click?u=5ebca3f4af4d6b40cf0578cda&id=97bc5cc15f&e=f0aa0ddab5