Νέα θέση εργασίας Software Developer από την εταιρεία OTS

Ειδικότητα

Τμήμα Πληροφορικής, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

Τύπος

Θέσεις εργασίας

Μισθός

-

Από-Έως

Άμεσα

H ΟΤS αναζητά ενθουσιώδεις νέους και νέες με πτυχίο σε Οικονομικό/Διοικητικό αντικείμενο ή με πτυχίο στην Πληροφορική για να ενταχθούν στις ομάδες μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα και Κοζάνη.
Η OTS, είναι μια ελληνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον τομέα του software development. Με 30 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης, έχει υλοποιήσει με απόλυτη επιτυχία μερικά από τα πιο σημαντικά Εθνικά Έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Η OTS αξιοποιώντας την 30χρονη εμπειρία της και επενδύοντας συνεχώς στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, έχει αναδειχθεί ως μια αξιόπιστη εταιρεία με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που παράλληλα διαθέτει την φρεσκάδα και την καινοτομία μιας start-up, λανσάροντας συνεχώς νέα προϊόντα state-of-the-art, ξεπερνώντας συνεχώς τις προσδοκίες των πελατών της.

Στην OTS αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία

Σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα

Θέτουμε υψηλούς στόχους

Μαθαίνουμε διαρκώς

Εκπαιδευόμαστε, μελετάμε, γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα

Είμαστε ευέλικτοι

Καινοτομούμε

Μα πάνω απ’ όλα επιδιώκουμε να ενθουσιάζουμε τους πελάτες μας, να δημιουργούμε θετικές εμπειρίες και να ξεπερνούμε τις προσδοκίες τους.

Αναζητούμε ενθουσιώδεις νέους/νέες, με πάθος για την Τεχνολογία και τις λύσεις που αυτή προσφέρει, για να ενταχθούν στις ομάδες μας στη Θεσσαλονίκη, στα Τρίκαλα, στην Κοζάνη, την Ξάνθη και σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας! Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία, αλλά εκτιμούμε ιδιαίτερα το θετικό πνεύμα, την αυτενέργεια και αυτο-παρακίνηση, την ανάληψη πρωτοβουλιών, την επιθυμία για συνεχή μάθηση και ομαδική εργασία.

Με την ένταξή σου στην ομάδα της OTS, θα έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς με περισσότερους από 200 επαγγελματίες στον κλάδο της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου προγραμματιστών, εξειδικευμένων συμβούλων και πωλητών.

Θα εργαστείς με ένα μεγάλο εύρος τεχνολογιών και εργαλείων και θα συνεισφέρεις στην υλοποίηση έργων με σημαντικό αντίκτυπο στην κοινωνία, τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Τι προσφέρουμε;

  • Σύγχρονο, Δημιουργικό και Ανοιχτό περιβάλλον εργασίας
  • Συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες
  • Προκλητική εργασία σε μεγάλα έργα με εθνικό αντίκτυπο
  • Συμμετοχή σε πρόγραμμα πρόσθετης Ιατροφαρμακευτικής Κάλυψης
  • Συμμετοχή σε ομαδικό πρόγραμμα πρόσθετης Συνταξιοδότησης
  • Εταιρικές παροχές (εταιρικός αριθμός κινητού, ετήσιο εκπαιδευτικό επίδομα, ομαδικές δραστηριότητες κ.α.)