Ανοιχτές αιτήσεις για νέo ReGeneration Academy

Συνεχίζουμε δυναμικά και με χαρά σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις για το ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Data Science Lab 3 powered by TITAN έχουν ήδη ανοίξει!
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους και νέες απόφοιτους ή σε τελειόφοιτους/ες που πρόκειται να αποφοιτήσουν εντός τριμήνου.
Πρόκειται για ένα εντατικό πρόγραμμα πρακτικής εκπαίδευσης διάρκειας 100 ωρών/8 εβδομάδων (24 Απριλίου-15 Ιουνίου) σε βασικές και προηγμένες αρχές και τεχνικές της Επιστήμης των Δεδομένων (Data Science), σε συνδυασμό με την απαραίτητη γνώση της Επιχειρηματικής Ευφυΐας (Business Intelligence). Σκοπός του προγράμματος είναι να προετοιμάσει εξειδικευμένους/ες επαγγελματίες προσφέροντάς τις απαραίτητες δεξιότητες που θα τους/τις καταστήσουν ανταγωνιστικούς/ες ώστε να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας, όπως Data Scientist, Data Science Manager, Data Science Consultant, Machine Learning Engineer.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώ, ενώ μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα του ReGeneration στο info@regeneration.gr.

Σχετικά με το ReGeneration

To ReGeneration είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυσυμμετοχικό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και εκπαίδευσης που απευθύνεται σε ταλαντούχους/ες νέους/ες πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα!

Σήμερα, μέσω του ReGeneration περισσότεροι από 3200 νέοι/ες πτυχιούχοι έχουν κάνει το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα σε περισσότερες από 2000 εταιρείες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ReGeneration, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.regeneration.gr, κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram, το LinkedIn και το TikTok.