Πρόγραμμα “Get Trained, Get Hired!” in Data

Η εταιρεία Accenture διοργανώνει το Φεβρουάριο ένα νέο κύκλο εκπαίδευσης, Get TrainedGet Hired!, διάρκειας 4 εβδομάδων, ο οποίος απευθύνεται αποκλειστικά σε αποφοίτους σχολών με εξειδίκευση σε πληροφορική και νέες τεχνολογίες.

Οι συμμετέχοντες που θα επιλεγούν θα εκπαιδευτούν στην ανάλυση δεδομένων για ένα μήνα (4 εβδομάδες) και -εφόσον ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα- θα έχουν την δυνατότητα να προσληφθούν στην Accenture ως Data Analysts με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου.

Σύντομο Προφίλ της Accenture

 Η Accenture αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, με κορυφαίες δυνατότητες στους τομείς των ψηφιακών τεχνολογιών, του cloud και της ασφάλειας. Συνδυάζοντας απαράμιλλη εμπειρία και εξειδικευμένες δεξιότητες σε περισσότερους από 40 κλάδους, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς στρατηγικής και συμβουλευτικής, διαδραστικών υπηρεσιών, τεχνολογίας και επιχειρησιακών λειτουργιών, αξιοποιώντας το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο κέντρων Προηγμένης Τεχνολογίας και Ευφυών Λειτουργιών. Τα 710,000 στελέχη μας υλοποιούν καθημερινά έργα με γνώμονα την αλληλεπίδραση της τεχνολογία και της ανθρώπινης εφευρετικότητας, εξυπηρετώντας πελάτες σε περισσότερες από 120 χώρες. Ως Accenture, αγκαλιάζουμε τη δύναμη της αλλαγής με στόχο να δημιουργήσουμε αξία και κοινή επιτυχία για τους πελάτες, τους υπαλλήλους, τους μετόχους, τους συνεργάτες και την κοινωνία. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπό της στη διεύθυνση https://www.accenture.com/gr-en/

Στην Ελλάδα, η Accenture απασχολεί περισσότερους από 1200 συμβούλους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε επίπεδο management και technology consulting. Έχει αναπτύξει μακροχρόνιες συνεργασίες με ηγετικές επιχειρήσεις από τους κλάδους των τηλεπικοινωνιών, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, της ενέργειας, των καταναλωτικών προϊόντων και της λιανικής πώλησης, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.