Θέση πρακτικής άσκησης στα θεραπευτικά κέντρα ‘ΑΝΑΚΤΗΣΗ’

Ειδικότητα

-

Τύπος

Πρακτική Άσκηση

Μισθός

-

Από-Έως

-

Τα θεραπευτικά κέντρα ‘ΑΝΑΚΤΗΣΗ’ προσφέρουν μια θέση πρακτικής άσκησης, σε απόφοιτο σπουδαστή/τρια ΑΕΙ του τμήματος εργοθεραπείας στα κέντρα μας στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Επιγραμματικά ο σπουδαστής/τρια θα βρει σε εμάς:

  • Την ευκαιρία να εκπαιδευτεί σε ένα οργανωμένο και καινοτόμο πλαίσιο διεπιστημονικής ομάδας.

  • Άριστη συνεργασία με τον επόπτη του στο πανεπιστήμιο.

  • Υποστήριξη στην πτυχιακή του εργασία ή και σύνδεση της με το κλινικό πλαίσιο μας.

  • Εξατομικευμένη εποπτεία από την επιστημονική υπεύθυνη του κέντρου Χάιδω Μαγκούνη και πρώην Λέκτορα Βρετανικού Πανεπιστημίου.

  • Πρόσβαση στο πρότυπο σύστημα μετεκπαίδευσης του προσωπικό μας

  • Ευκαιρίες εργασίας με το τέλος των σπουδών του/της.

  • Αμειβόμενη πρακτική άσκηση (Ισχύει για σπουδαστές ΑΕΙ).

  • Δωρεάν συμβουλευτική καριέρας.

Η ομάδα μας διαθέτει στο δυναμικό έμπειρο προσωπικό με εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ενώ όλοι οι υπεύθυνοι του κάθε τομέα (Εργοθεραπεία, Λογοθεραπεία, Ειδική Αγωγή, Ψυχολογία) μας διαθέτουν μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου μάστερ. Παράλληλα κάθε τομέας μας διαθέτει και Junior προσωπικό (εμπειρία μικρότερη των 3 ετών) και σκοπός μας είναι πάντα να αναπτύξουν τις απαιτούμενες δεξιότητες ώστε να εξασφαλίσουν επαγγελματική εξέλιξη τόσο στα κέντρα μας όσο και στην γενικότερη αγορά εργασίας. Αυτός είναι και ο λόγος που παρέχουμε εβδομαδιαίο CPD καθώς και πρόσβαση στο Google Classroom την ψηφιακή πλατφόρμα εκπαίδευσης του κέντρου μας. Έτσι ο εργαζόμενος μας  έχει πρόσβαση σε όλες τις εκπαιδεύσεις που έχουμε παραδώσει καθώς και πρόσβαση σε εξειδικευμένα ανά τομέα βιβλία, επιστημονικά άρθρα κ.α. αλλά και την ικανότητα για αλληλεπίδραση με τις ομάδες των κέντρων, να συζητήσει και εν τέλει να βελτιώσει τις γνώσεις του αλλά και άλλες σημαντικές επαγγελματικές δεξιότητες.

Την πρόσβαση στην συγκεκριμένη βάση μπορούν να εξασφαλίσουν δωρεάν και οι φοιτητές του Πανεπιστημίου σας που θα πραγματοποιήσουν στο κέντρο μας την πρακτική τους στα πλαίσια των σπουδών τους και έως να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους σε εσάς. Σκοπός μας είναι μέσω της ψηφιακής μας πλατφόρμας να συνδέσουν την κλινική πράξη της πραγματικής αγοράς εργασίας με τις πολύτιμες σπουδές τους καθώς και να διατηρήσουν επαφή με εμάς μέχρι να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους.  Στόχος μας είναι απόφοιτοι σας, αφού πρώτα ολοκληρώσουν τις σπουδες τους  να εργαστούν στα κέντρα μας σε Junior θέσεις. 

Έχουμε εκπαιδεύσει με επιτυχία φοιτητές και έχουμε συμβάλει στο μέγιστο δυνατό για την πληρέστερη εκπαίδευση τους στους τομείς της Λογοθεραπείας. Ο ασκούμενος θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί σε ένα πλαίσιο διεπιστημονικής ομάδας καθώς και να λάβει εξατομικευμένη εποπτεία από την επιστημονική υπεύθυνη του κέντρου μας την κ. Χάιδω Μαγκούνη.

Πληροφορίες στο email: theodora@anaktisi-therapy.gr