Μεταπτυχιακό “Επιστήμη της Επικοινωνίας” από το ΕΑΠ

Φορέας υλοποίησης Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Θεματικό Πεδίο Εκπαίδευση
Διάρκεια 4 εξάμηνα
Δίδακτρα Επι πληρωμής (3.250 € )
Τίτλος απόκτησης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης
Κύρια γλώσσα --
Ιστοσελίδα https://www.eap.gr/el/spoudes-sto-eap/sxoles-k-programmata/anthrwpistikwn-epistimwn

Ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών για τον τρόπο που παρουσιάζεται στο κοινό η Επιστήμη, σε περίοδο αμφισβήτησης αλλά και διχασμού από τις παρενέργειες της επιδημίας του κοροναϊού, προσφέρει από φέτος το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Επικοινωνία της Επιστήμης» θα ξεκινήσει το ακαδημαϊκό έτος 2020-21 (έναρξη μαθημάτων τον Φεβρουάριο 2021) και απευθύνεται σε επαγγελματίες (επιστήμονες, δημοσιογράφους, επιμελητές μουσείων, εκπαιδευτικούς) στους οποίους και όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι του Ιδρύματος, θα προσφέρει «εργαλεία» και μεθόδους για να διευρύνουν τις γνώσεις και ικανότητές τους.

Το πρόγραμμα διαρθρώνεται σε τέσσερα ακαδημαϊκά εξάμηνα, που περιλαμβάνουν εννιά Θεματικές Ενότητες και εκπόνηση Διπλωματικής Εργασίας στο τελευταίο εξάμηνο. Ο ελάχιστος χρόνος φοίτησης είναι δύο έτη και το σύνολο των πιστωτικών μονάδων (ECTS), που αποτελούν προϋπόθεση για την απόκτηση του μεταπτυχιακού διπλώματος, είναι εκατόν είκοσι (120 ECTS), ενώ σε αυτό γίνονται δεκτοί οι πτυχιούχοι των Πανεπιστημίων της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

 

© 2018 career.uowm.gr

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση