Παρουσίαση Πανεπιστημίου Technical University Darmstadt

Σας ανακοινώσουμε την επόμενη online information session, στην οποία εκπρόσωποι του Technical University of Darmstadt θα παρουσιάσουν τα προγράμματα σπουδών τους και θα απαντήσουν ζωντανά σε ερωτήσεις. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν στα Αγγλικά και στα Ελληνικά.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε να αναρτήσετε την online εκδήλωση στην ιστοσελίδα σας ή/και στα κοινωνικά σας δίκτυα, χρησιμοποιώντας τον εξής σύνδεσμο ο οποίος περιέχει τόσο πληροφορίες για την εκδήλωση, όσο και το link για τη δωρεάν εγγραφή  (Event Registration).

 Online Info Session – Technical University Darmstadt

Wednesday, June 2, 2021 4:00:00 PM EET – 5:00:00 PM EET

 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εξής κείμενο:

 Το TU Darmstadt είναι ένα από τα κορυφαία technical universities  της Γερμανίας με 26.000 φοιτητές 26.000 φοιτητές από 120 χώρες, εγγεγραμμένοι σε 113 προγράμματα σπουδών. Το ΤU Darmstadt προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προγραμμάτων σπουδών από τη μηχανολογία, πληροφορική έως τις θετικές και κοινωνικές επιστήμες!

Το TU Darmstadt και η DAAD Αθηνών  την Τετάρτη, 2 Ιουνίου, ώρα 4 μ.μ., θα σας ενημερώσουν για την εισαγωγή στα προγράμματα σπουδών, τις προϋποθέσεις καθώς και για τις επαγγελματικές προοπτικές. Επίσης, θα παρουσιάσουν το  διεθνές μεταπτυχιακό πρόγραμμα Mathematics M.Sc. Φυσικά, θα υπάρχει και χρόνος για τις προσωπικές σας ερωτήσεις! Ο μεταπτυχιακός φοιτητής  Ζαχαρίας από την Κρήτη θα χαρεί να σας ενημερώσει για όλα τα σημαντικά θέματα από πρώτο χέρι!  Παρακαλούμε εγγραφείτε τώρα δωρεάν μέσω του εξής συνδέσμου https://daad.reflact.com/testneu/event/login.html

 Βεβαίως, μπορείτε επιπλέον να μοιραστείτε απευθείας την εκδήλωση στο Facebook χρησιμοποιώντας την παρακάτω διεύθυνση:

https://www.facebook.com/events/170946121616438/?ref=newsfeed

© 2018 career.uowm.gr

Μέγεθος γραμματοσειράς
Αντίθεση