Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Εθελοντισμού στη Ρουμανία, με θέμα την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Η Α.Μ.Κ.Ε You in Europe σε συνεργασία με τον οργανισμό “Ofensiva Tinerilor” της Ρουμανίας, αναζητούν δραστήριους νέους και νέες 18-30 ετών για να εργαστούν εθελοντικά στο πρόγραμμα Europe Online, με θέμα την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Η δράση χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το πρόγραμμα Erasmus+ και στους εθελοντές καλύπτεται πλήρως η διαμονή, η διατροφή και τα αεροπορικά εισιτήρια καθώς και ένα χρηματικό ποσό το μήνα για προσωπικά τους έξοδα.

Οι άξονες του προγράμματος είναι οι εξής:

1) Δράσεις και εργαστήρια σχετικά με την online-ψηφιακή εκπαίδευση και την ασφαλή χρήση του ίντερνετ.

2) Σχεδιασμός διαδικτυακής καμπάνιας για την πρόληψη του ηλεκτρονικού εγκλήματος.

3) Εργαστήρια ψηφιακής κατάρτισης ενηλικων άνω των 40+

4) Δράσεις υποστήριξης για νέους που έχουν υπάρξει θύτες ή θύματα εκβιασμού μέσω διαδικτύου, καθώς και νέους με θέματα εξάρτησης από το ίντερντε και τα βιντεοπαιχνίδια.

Όλες οι δραστηριότητες βασίζονται σε μεθόδους τις μη τυπικής εκπαίδευσης και στόχος τους είναι η προώθηση του εθελοντισμού, η ενεργός συμμετοχή των ευρωπαίων πολιτών και η καλλιέργεια ψηφιακών δεξιοτήτων στους νέους.

 

Εάν είσαι 18-30 ετών και σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εθελοντισμού, που θα σε βοηθήσει στην απόκτηση δεξιοτήτων, στη διεύρυνση των οριζόντων σου αλλά και στην επαγγελματική σου εξέλιξη, μάθε περισσότερα και κάνε την αίτησή σου στο
http://www.youineurope.gr

και συγκεκριμένα στο παρακάτω link: https://bit.ly/2L9z25S

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6937240180

© 2018 career.uowm.gr